Wednesday, March 2, 2011

Tauhu Bakar Andalucia Restaurant

post DAPOR INSTANT kali ni nak share satu lagi restoran yang boleh tahan ok la tempat dia..kepada sesiapa yang rasa nak makan ringan je (especially warga UM atau penduduk2 kerinchi sekalian:-p )  and tiba2 ngidam nak makan tauhu bakar sedap, boleh la berkunjung  ke restoran yang terletak di kerinchi ni iaitu Restoran Andalucia..kedai ni terletak betol2 bertentangan dengan OldTown Kerinchi yang dekat simpang traffic light Bangsar South tu..kedai ni macam restoran lain jugak, ada masakan panas semua tu tapi yang ok pasal kedai ni dia ada jual banyak makanan2 sampingan selain makanan panas contohnya macam tauhu bakar, kerang bakar / rebus, rojak buah, abc, cendol etc..kalau rasa taknak makan nasi, nak makan biasa2 je sambil lepak2 boleh la datang sini..yang special kat sini tauhu bakar la sebab tauhu kat sini dia letak banyak inti berbanding kedai2 lain..and portion dia pun agak mengenyangkan dah..kalau masakan panas tu, biasa je la macam restoran2 lain jugak..takde special sangat..

kepada sesiapa yang nak mencuba makanan kat restoran ni, senang je nak cari restoran ni..mula2 cari dulu OLDTOWN Kerinchi..kalau dah jumpa, restoran ni betul2 bertentangan ngan oldtown tu..senang je! slamat mencuba!!:)

review dari DAPOR INSTANT : 2.5 bintang la sebab tauhu dia sedap...heheh;)


tauhu bakar rm3.50 (recommended)

abc rm3.00 (tak sedap sangat sebab kurang susu)

kerang bakar rm4.00..cara masak dah menarik tp kering sangat..sepatutnya order kerang rebus baru la rase juicy2 sikit

2 comments:

  1. Hmmm Kalo setakat 2.5 bintang jer...takyah rekemen ah kedai ni...:(

    ReplyDelete
  2. hahah...tapi tauhu bakar die tetap ok laa..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...